OBSERVATII

  • Noile AirPods Pro se vând în Romania la un preț de  1.39999 Lei și se livrează cu o cutie de încărcare wireless.
  • AirPods oferă tehnologie activă de anulare a zgomotului, precum și controale tactile.
  • Calitatea sunetului și anularea zgomotului sunt cele mai bune din categoria acestor căști.

AirPods. Apple a lansat primul set de căști wireless la sfârșitul anului 2016. Nu mi-au plăcut niciodată. Designul, chiar dacă a devenit în scurt timp parte a culturii noastre pop, a fost ciudat cu tulpina sa lungă, iar o cască destul de bulbă și largă a însemnat că pentru mulți oameni, potrivirea era slabă. AirPods Pro sunt diferite la un preț de 1.39999 Lei – mulți bani pentru a plăti căștile, dar în acest caz merită – AirPods Pro sunt aproape perfecte. Designul este palatabil acum, cu tulpină mai rigidă și cu ochelarii din silicon care asigură o potrivire perfectă. Prezența anulării active a zgomotului înseamnă că acestea sunt – cel mai probabil – singurele utilizatori de căști de la iPhone de care au nevoie, fie că au nevoie pentru călătorii sau pentru a asculta muzică în timp ce citesc o carte în weekend.

Există câteva lucruri care ar putea fi mai bune cu AirPods Pro. Întotdeauna există loc pentru îmbunătățiri. Cu toate acestea, imaginea cea mare este că Apple s-a înghesuit într-o mulțime de tehnologii utile în aceste muguri minusculi, iar o mare parte din această tehnologie este ceva încântător de utilizat.

Proiectare AirPods Pro

Față de AirPod-urile anterioare, Apple a făcut modificări majore de design în AirPods Pro. Toate în bine. Așa cum am spus mai devreme, tulpina este mai scurtă și asta nu numai că face ca orepiculele să pară mai coerente, dar le face și mai puțin vizibile. Oamenii cărora le place să-și desfășoare AirPod-urile – și există oameni care fac la fel ca unii oameni cărora să-și ispășească iPhone-ul de dragul acestuia – vor putea totuși să-și pună jocul AirPods Pro. Dar persoanele care mai devreme nu ar purta Airpod-urile pentru că „va arăta ridicol” nu le va deranja AirPods Pro. Sunt destul de mici acum. Cojile sunt încă confecționate din plastic alb strălucitor, ceea ce unora le va plăcea, în timp ce unii nu vor. Cu toate acestea, spre deosebire de telefoanele pe care le ținem pe mâini și, prin urmare, poate râvni finisajul mat și finisajul lucios, în funcție de gust și dispoziție, finisajul lucios este practic mai bun în cască. Le face mai ușor de curățat. Ștergeți praful și arată limpede sau ștergeți apa și transpirația. Finisaj lucios ajută acolo.

Casetele au fost reproiectate și acum se uită mai atent la standardele din industrie. Având în vedere tot hardware-ul și tehnologia din interiorul căștilor – hardware audio, baterii, cip H1, senzori și chestii – mugurii sunt puțin bulbuiți. Bine este că, spre deosebire de alte căști wireless similare, care par să aibă un design boxy sau dreptunghiular, AirPods Pro are muguri care sunt pe o parte mai mică și în carcase bine rotunjite. Acesta este tipul de design pe care Apple îl face atât de bine, încărcând o mulțime de tehnologii într-un lucru care poate să nu fie flamboyant, dar care să fie extrem de neutru.

AirPods Pro are și vârfurile de siliciu. In cele din urma. Apple oferă consumatorilor sfaturi în trei dimensiuni: mici, mijlocii și mari. Mediul ar trebui să se potrivească bine pentru majoritatea utilizatorilor. Când configurați AirPods și, odată ce sunt asociate cu un iPhone compatibil, Apple permite utilizatorilor să verifice dacă potrivirea și sigilarea printr-o caracteristică software. Dacă montarea este verde, AirPods Pro se potrivește bine, dacă este galben puteți încerca vârfurile de siliciu în alte două dimensiuni disponibile.

Pentru mine, dimensiunea medie funcționează bine. Indiferent de ceea ce fac, stând și citesc o carte, merg pe jos în birou sau fac jogging, consider că se potrivesc siguranța și siguranța AirPods Pro. În același timp, nu exercită prea multă presiune asupra urechii și nici nu intră prea adânc, iar acest lucru, combinat cu dimensiunile obișnuite ale căștilor, vă asigură că puteți purta AirPods Pro ore în șir, fără disconfort.

Există o serie de caracteristici de design în AirPods Pro, dar două pe care vreau să le sun sunt: ​​design impermeabil la apă și transpirație și o plasă foarte fină în interiorul și exteriorul mugurii. Rezistent la apă înseamnă că puteți folosi AirPods Pro în timpul exercițiului și nu trebuie să vă faceți griji dacă sunteți prins de ploaie. Mash, conform Apple, asigură că presiunea aerului din ureche nu se schimbă atunci când oamenii folosesc AirPods și anularea zgomotului este activată. Nu știu cât de bine funcționează această tehnologie, dar observ că o parte din presiunea aerului se schimbă în ureche pe care o simt în timp ce folosesc Bose QC-35 II nu este acolo când ascult muzică pe AirPods Pro.

O altă caracteristică cheie a AirPods Pro este aceea că tulpinile lor sunt sensibile la atingere. Puteți să le apăsați pentru a întrerupe sau reda muzică, apăsați de două ori pentru a sări, triple apăsați-le pentru a se întoarce, apăsați-le îndelung pentru a comuta între modul de anulare a zgomotului sau modul de transparență, ceea ce permite unele zgomot în interiorul căștilor, ceva ce poate doriți în timpul mersului pe un drum, astfel încât să fiți conștienți de împrejurimile voastre și să nu mergeți într-un accident. Acesta, controalele sensibile la atingere, este ceva ce simt că ar fi putut fi mai bun. Controalele sunt în mod minunat și, în utilizarea mea, prefer de cele mai multe ori să administrez AirPods Pro prin telefon.

Așa cum am menționat anterior, există o mulțime de tehnologii pe care Apple le-a inclus în AirPods Pro. Puteți invoca un asistent virtual pe acesta spunând „Hei Siri”. Există senzori în interiorul căștilor care măsoară zgomotul și ajustează anularea zgomotului de aproape 200 de ori pe secundă. Există senzori care își dau seama când mugurii sunt în urechi și, în consecință, întrerupeți sau redați muzică. Marele lucru este că toată această tehnologie este bine ascunsă. Îl folosești, dar nu este în fața ta. În timp ce Apple este, în general, bun în proiectarea și realizarea de produse hi-tech care „funcționează”, nu toate produsele Apple se dovedesc astfel. AirPods Pro este totuși un fel de produs în care Apple primește aproape totul.

Sunet, performanță și baterie AirPods Pro

Ce bine este o pereche de căști dacă nu sună bine? Din fericire, sunetul AirPods Pro se umflă puternic. Sună cel mai bine în clasă. AirPods pro are o semnătură sonoră echilibrată, proiectată probabil pentru a evidenția mids-urile, menținând în același timp bass și highs, dar suficient pentru a face melodiile să sune pline și vesele. Acesta este motivul pentru care am descoperit că AirPods Pro funcționează cel mai bine cu muzica pop. Muzica Bollywood sună prea bine la acestea, la fel și hip-hop-ul vocal. Rock, instrumental și clasic este un pic supus, dar niciodată atât de mult încât nu vă puteți bucura.

În timp ce există alte căști din această gamă de prețuri care pot oferi o calitate a sunetului similară sau mai bună, ceea ce consider extrem de plăcut cu AirPods Pro este natura lor sunetă fericită. Dacă asculți pop și Bollywood, îți va plăcea sunetul. În alt gen, îl vei găsi mai mult decât suficient. Așadar, dacă ascultați muzică minimalistă a lui Yann Tiersen, puteți rata un pic de veselie, dar nu veți găsi apartamentul AirPods Pro. Și asta cred că este ceva dificil de făcut, obținând acest echilibru corect. Apple o face.

Performanța de anulare a zgomotului este fantastică. Este la fel de bun ca ceea ce obțineți cu căști mari, cum ar fi QC 35. În timp ce încerc aceste căști, le-am purtat adesea la birou și au fost foarte eficiente la filtrarea apăsărilor de taste – jurnaliștii scriu multe, știți – sau vorbesc. Doi colegi care stăteau lângă mine vorbeau și nu puteam auzi mai mult decât câteva cuvinte extrem de mușcate pentru că aveam AirPods Pro în urechi.

Această combinație de sunet amabil și anularea zgomotului fantastic este cea care face, după părerea mea, AirPods Pro atât de bună. Toate celelalte, cum ar fi o calitate bună a sunetului în timp ce sunteți la apeluri, sau pur și simplu vorbind „Hei Siri” și apoi faceți un apel, este un bonus.

Singurul preț al tuturor tehnicii magiei și gadget-urilor din AirPods Pro este durata de viață a bateriei. În funcție de cum foloseam căștile, bateria se scurge în patru până la cinci ore. În funcție de cât de mult utilizați AirPods Pro, acest lucru poate însemna că va trebui să le reîncărcați zilnic, va trebui să reîncărcați carcasa de încărcare la două-trei zile.

Airpods Pro, merită prețul?

Da, AirPods Pro sunt costisitoare la 1.39999 Lei. Dar merită prețul, ceea ce este dacă aveți un iPhone cu care să le împerechezi. IPhone-ul este necesar pentru a obține beneficiul maxim al Pods Pro, deoarece multe funcții, „Hei Siri” și toate acele detecții bazate pe senzori, de exemplu, funcționează doar cu iPhone-uri compatibile. Dar dacă aveți un iPhone și doriți o pereche de căști all-in-one, AirPods Pro este o alegere excelentă. Îi poți purta pe zboruri, îi poți purta la birou, îi poți purta în timp ce faci jogging, îi poți purta în tăcerea nopții când asculti Leonard Cohen și îi poți purta în timp ce faci apeluri sau vizionezi un film sau două pe iPhone sau iPad. Că cred că valorează 1.39999 Lei

Pret EMAG