HP are o selecție cuprinzătoare de laptopuri care se adresează tuturor, de la student la profesionist și jucător experimentat.

Alegeți cel mai bun laptop pentru nevoile dvs. poate fi o sarcină dificilă în timp ce parcurgeți pagini și pagini cu ușoare variații de modele și liste de tehnologii. Din fericire pentru tine, Promodeal a depus multă muncă, selectând manual o serie de laptopuri HP care ar fi ideale pentru o serie de utilizatori diferiți.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui laptop nou și strălucitor, consultați această listă pe care am oferit-o în grajdul HP.

Preturile se pot modifica pe parcurs, ele fiind reale in momentul scrierii articolului.

HP Envy Laptop – 17t

Cel mai bun pentru: calculatoare de uz general
Preț de pornire: 5.64999 LEI

HP Envy 17t este un laptop premium care acoperă toate bazele. Cu ecranul său mare de 17 inci de 1080p, o tastatură retro iluminată cu dimensiuni complete și un procesor i7 quad-core de a 10-a generație, acesta este un laptop care funcționează bine într-un mediu de birou, dar este, de asemenea, o alegere excelentă pentru divertisment, precum streamingul de conținut video – mai ales cu boxele sale puternice quad, reglate de Bang & Olufsen.

Profesioniștii vor aprecia securitatea oferită de recuperarea HP Bios și un senzor de amprentă încorporat. De asemenea, are un cip grafic Nvidia dedicat, care va face față jocurilor casual, dacă sunteți atât de înclinat.

Verdictul: Modern, elegant și capabil, HP Envy 17t este laptopul ideal dacă doriți un computer unic pentru drum.

Pret EMAG

Omen Laptop – 15t

Cel mai bun pentru: Jocuri din mers
Preț de pornire: 3.69999 LEI

Laptop-urile HP Omen își propun să ofere performanțe de înaltă performanță, fără a fi asociată în mod normal echipamentelor de jocuri portabile. Începând de la aproximativ 4,92 kilograme, acest laptop pentru jocuri de 15 inch conține un procesor Intel de nouă generație, cel puțin 16 GB RAM și grafică, de la popularul Nvidia GeForce GTX 1660 Ti până la foarte puternic Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q.

Cu un preț de pornire de 1.049,99 USD, Omen este capabil să joace toate jocurile moderne, cu setări ridicate pe ecranul său 1080p, 144Hz, chiar și în varianta de intrare la nivel. Dacă doriți să împingeți barca mai departe, există o opțiune de configurare cu un ecran superb de 2160p. Omenul este, de asemenea, proiectat pentru a fi ușor modernizabil, cu acces pe un singur panou la componente precum SSD și RAM.

Verdictul: laptopul HP Omen este o alegere excelentă pentru jocurile de PC portabile, cu un procesor puternic și GPU ambalat într-un șasiu subțire și ușor.

Pret EMAG

HP Spectre x360 Laptop – 13t touch

Cel mai bun pentru: hibrid 2 în 1
Preț de pornire: 7.49999 LEI

Cu laptopul 2 în 1 HP Specter x360, HP promite o durată de viață a bateriei de lungă durată într-un puternic pachet convertibil cu patru nuclee. Aceasta face o alegere puternică pentru persoanele care petrec ore în mers sau pe zboruri cu cursă lungă fără acces la energie.

Cu o tastatură care se poate plia înapoi cu 180 de grade, Spectre x360 oferă flexibilitatea atât a unui laptop tradițional, cât și a unui dispozitiv de tabletă high-end, completat cu un ecran tactil 1080p de 13 inci și un stilou inteligent inclus. HP Fast-Charge vă va păstra online (chiar dacă aveți doar posibilități trecătoare de conectare), iar camera IR și cititorul de amprente vă vor păstra dispozitivul securizat și documentele în siguranță.

Verdict: HP Spectre x360 2-in-1 oferă cele mai bune părți ale unui laptop puternic, asociat cu comoditatea unei tablete cu ecran tactil, toate rulate într-un singur pachet.

Pret EMAG

HP Elite Dragonfly

Cel mai bun pentru: Business Ultralight 2-in-1
Preț de pornire: zxczxc USD

HP Elite Dragonfly este un laptop elegant și nou, care se adresează profesioniștilor care au nevoie de un dispozitiv 2-in-1 puternic, dar flexibil, care să fie ultra-ușor și sigur.

Păstrarea datelor în siguranță este focalizarea Dragonfly, cu senzor de amprentă și cameră IR pentru autentificare multi-factor, pe lângă un ecran de confidențialitate integrat. Acest lucru face afișarea vizibilă numai dintr-un unghi frontal, protejându-se împotriva ochilor induriști.

WiFi rapid 6, împreună cu opțiunea pentru LTE încorporată, vor menține profesioniști ocupați conectați în timp ce sunt pe drum, iar instrumentele de recuperare HP vă vor ajuta să nu pierdeți date care sunt esențiale pentru jobul sau afacerea dvs.

Verdictul: Elite Dragonfly HP este un 2-in-1 subțire dar reversibil, care oferă calcule premium și o listă atentă de caracteristici orientate către afaceri, pentru a ușura viața profesioniștilor.

Pret EMAG

HP Pavilion Laptop — 15z touch

Cel mai bun pentru: laptop Laptop
Preț de pornire: 2.99999 LEI

HP Pavilion este o alegere favorabilă bugetului, care urmărește să vă ofere aspectul laptopurilor care costă sute în plus. Estetica curată, afișaj mare și finisaj total metalic conferă Pavilionului o senzație de calitate, în timp ce procesorul AMD Ryzen 5 și grafică Vega 8 oferă suficientă putere pentru a bate briza prin activități de calcul zilnice, cum ar fi navigarea pe internet, streaming video și chiar editare foto ușoară.

Alte repere includ difuzoare duale, reglate de Bang & Olufsen, webcam-ul HP Wide Vision, tastatura retroiluminată cu dimensiuni complete și peste șapte ore de viață a bateriei publicitate. Cu un preț scăzut sub 500 de dolari pentru modelul entry-level, HP Pavilion este alegerea ideală pentru cineva care are nevoie de un laptop nou care să nu rupă banca.

Verdictul: HP Pavilion este o opțiune potrivită pentru portofel, cu o listă de specificații lăudabilă și un finisaj plăcut, metalic premium.

Pret EMAG