Noutati

01/10/2013

Corporate Goodies

Incepand cu anul acesta am introdus in oferta noastra de Sarbatori si pachete cu bunatati.Credem...

mai mult
11/01/2013

Colectia BUBBLES

Produsele din colectia BUBBLES sunt la fel de unice ca si tine. Inspirandu-se din lumea magica a...

mai mult
 
 

 Produse de sezon

 

Sarbatorile de iarna constituie un bun prilej pentru a multumi partenerilor de afaceri pentru colaborarea de peste an. Prin urmare, am inclus pe site cateva Produse de sezon: decoratiuni, magneti, seturi de aromaterapie, brelocuri, obiecte pentru birou etc. La sectiunea Cataloage am introdus trei cataloage cu colectii speciale pentru Craciun: Yes, X+, End of the Year.

La Calendare am extins oferta, astfel ca pe langa modelele personalizate integral cu designul si logo-ul firmei, puteti alege din modele predefinite, impartite pe diverse teme, care se pot personaliza pe capac sau in partea de jos a calendarului.

Colectia de Agende este in mare parte asemanatoare cu cea de anul trecut, imbogatita cu cateva modele noi. Pentru o cautare mai accesibila, am impartit pe categorii separate agendele cu coperti din piele si pe cele de lux, cu coperti in culori si texturi speciale.

Daca doriti sa rasfoiti cataloagele cu oferta completa de produse puteti accesa sectiunea de Cataloage

Daca doriti recomandari privind produsele potrivite pentru Sfarsitul de an, vom fi bucurosi sa va ajutam cu propuneri. Este de ajuns sa ne mentionati cantitatile dorite si eventual gama de produse pe care sa ne axam.

 

Developed by Creative Luggage