Noutati

01/10/2013

Corporate Goodies

Incepand cu anul acesta am introdus in oferta noastra de Sarbatori si pachete cu bunatati.Credem...

mai mult
11/01/2013

Colectia BUBBLES

Produsele din colectia BUBBLES sunt la fel de unice ca si tine. Inspirandu-se din lumea magica a...

mai mult
 
 

 Pregatiri pentru sezonul de iarna

 

S-au lansat noile cataloage cu produse promotionale ce marcheaza Sfarsitul anului. Pe siteul nostru la sectiunea Cataloage, veti putea rasfoi versiunile de iarna ale colectiilor COOL, THE CATALOGUE si XINDAO.
Ca o avanpremiera la colectia de promotionale pentru 2013, pe langa articolele cu tematica de Craciun, veti putea vedea si cateva produse noi, foarte originale. O parte din produsele dedicate sezonului de iarna le veti gasi si pe site la sectiunea Iarna 2012.
Termenele de livrare raman la fel de bune, intre 3 si 7 zile, in functie de stocurile externe.

Pe langa promotionalele de Craciun, va stam la dispozitie ca in fiecare an cu oferta de Agende si Calendare.
Colectia de agende ITALIA, pentru care am primit numai pareri pozitive, se regaseste si anul acesta in oferta noastra. In plus, pe site veti gasi si agende cu coperti din piele naturala sau sintetica, organizere cu finisari deosebite, cum ar fi clapete, capse, catarame, in culori vii sau agende din materiale reciclate.

In ceea ce priveste Calendarele, continuam sa mergem pe varianta calendarelor personalizate integral, cu imagini oferite de dvs, legate de specificul activitatii sau de echipa. De asemenea, putem crea noi grafica, in functie de cerintele sau tematica propusa de dvs.
Calendarele pot avea orice dimensiune, pot fi de perete, de birou sau de buzunar. Fiind imprimate de la zero, sigla  firmei poate aparea pe fiecare pagina, existand de asemenea posibilitatea marcarii datelor importante pentru firma sau a oricaror alte informatii.

Termenele de livrare sunt de aproximativ 5 zile la agende si de 3-4 zile la calendare.

 

Developed by Creative Luggage