Noutati

01/10/2013

Corporate Goodies

Incepand cu anul acesta am introdus in oferta noastra de Sarbatori si pachete cu bunatati.Credem...

mai mult
11/01/2013

Colectia BUBBLES

Produsele din colectia BUBBLES sunt la fel de unice ca si tine. Inspirandu-se din lumea magica a...

mai mult
 
 

 Personalizare

 

TEHNOLOGIE UV: face posibila imprimarea direct pe obiect a unui numar nelimitat de culori, la tehnologie foto. Nu este necesara folosirea temperaturilor ridicate si se realizeaza fara procese de pregatire prealabila (filme, site, matrite etc). Nu se impun cantitati minime, se poate imprima si un singur obiect. Se pot realiza lacuiri selective sau in relief (embosari). Se pot imprima detalii fine si degradeuri. Produsele pot fi din plastic, metal, lemn, piele, sticla etc.

TAMPOGRAFIE
:  procedeul de imprimare a obiectelor de dimensiuni relativ mici (pixuri, brichete, rame foto, cani, etc), cu suprafete plane sau curbe, prin transferul de vopsea de pe un cliseu pe obiect, cu ajutorul unui tampon din silicon.  Dimensiunile maxime ale imprimarii pe obiecte plane sunt de aproximativ 45x30 mm,  iar pe obiectele curbe de aproximativ 30x20 cm.  Produsele pot fi din plastic, sticla, ceramica, lemn, piele etc, iar fiecare culoare a logo-ului dorit se imprima pe rand.

Pentru obiectele atipice sau cele de dimensiuni mai mari (cani, cutii, borcane, suporti birou, ceasuri, termosuri, suporti pentru sticle etc.) se percep costuri suplimentare din cauza manevrarii dificile, care se discuta pentru fiecare lucrare in parte.

Cantitatea minima a unei comenzi este de 50 buc. Se accepta comenzi sub aceasta cantitate insa valoarea acesteia va fi aceeasi cu cea pentru personalizarea a 50 de bucati.

Obiectele care necesita demontare / montare (ceasuri ce se imprima pe cadran, etc.), se percepe un cost suplimentar ce se va discuta la fiecare lucrare in parte.

SERIGRAFIE: procedeul prin care se poate imprima aproape orice tip de material, textil, plastic, metal, sticla, carton etc, cu conditia sa fie plan, prin transferul de vopsea pe obiect prin intermediul unei site foarte fine din textil. Se foloseste in special pentru personalizarea materialelor textile si este preferata atunci cand avem de a face cu suprafete mai mari, de la tricouri, steaguri, uniforme, dar si pentru obtinerea de efecte spectaculoase, culori vii, nuante de argintiu / auriu, culori in relief etc. Imprimeurile rezultate sunt rezistente in timp si la conditii extreme de temperatura si umiditate.

TRANSFER TERMIC: procedeul prin care imaginea este transferata pe diverse suprafete prin tiparirea imaginii pe o folie speciala si apoi presare la cald. Prin aceasta tehnica se  imprima in special obiectele textile.  Are numeroase avantaje, cum ar fi obtinerea unor elemente grafice complexe, culori aprinse sau posibilitatea de imprimare a unor cantitati mici, prin eliminarea costurilor cu matrite sau vopseluri. Personalizarea se poate face atat prin tiparirea unor folii de hartie speciale cat si prin decuparea de materiale de tip PVC la cutter plotter.

GRAVURA : procedeul de personalizare a obiectelor din metal, lemn, piele, cu ajutorul laserului. Ofera o calitate si o durabilitate net superioara fata de celelalte proceduri. Se pot personaliza pixuri metalice, plachete, rame foto, obiecte din sticla sau piele etc.  

BRODERIE: alaturi de gravura, broderia este cea mai eleganta si rezistenta modalitate de personalizare. Se pot broda tricouri, halate, sepci, hanorace, camasi, ecusoane etc., cu logo-uri simple sau chiar imagini.  Ceea ce se doreste a fi imprimat se converteste in broderie prin intermediul unui program care calculeaza complexitatea si numarul de impunsaturi, pe baza caruia se stabileste si pretul.

SUBLIMARE: este procedeul prin care pigmentul de culoare imprimat pe folia speciala patrunde in suprafata obiectului, prin presarea la peste 200 grade.  Se poate imprima orice imagine, la orice rezolutie pe obiecte precum cani, tricouri, puzzle-uri, mousepaduri, cravate, placi ceramice, perne, genti etc.

DECALCOMANIE: procedeul de transfer al oricarui tip de imprimeu pe obiecte din ceramica, sticla, portelan, emailate, urmat de introducerea acestora intr-un cuptor special, la temperaturi foarte ridicate.

CUTTING: procedeul prin care se pot decupa  litere sau elemente grafice folosite la decorarea vitrinelor, colantari auto,  imprimarea castelor luminoase etc . Materialele folosite sunt tip pvc sau autocolant. Este de preferat ca dimensiunea unei litere / element grafic sa fie de minim 1 cm.

TIPAR DIGITAL SI OFFSET: putem realiza tiparituri in cantitati mici cat si serii mari. Termenele de livrare variaza intre 24h – 4 zile.

VOLUMETRIE: realizam sigle, mascote sau orice alte forme decorative, din polistiren.

Alte servicii: logo design, ilustratii, machetari, vectorizari, crearea de casete luminoase, panouri, suporturi, copertine, pereti etc, la orice dimensiune si din orice material.

 

Developed by Creative Luggage