Noutati

01/10/2013

Corporate Goodies

Incepand cu anul acesta am introdus in oferta noastra de Sarbatori si pachete cu bunatati.Credem...

mai mult
11/01/2013

Colectia BUBBLES

Produsele din colectia BUBBLES sunt la fel de unice ca si tine. Inspirandu-se din lumea magica a...

mai mult
 
 

 Lansarea noului site Promoland

 

Vechea versiune a site-ului nostru devenise prea incarcata si dificil de explorat. Prin urmare, am refacut intreaga structura, impartind produsele in mai multe categorii si subcategorii, astfel incat navigarea sa devina mult mai usoara. In plus, fiecare produs are acum, pe langa cod si descriere, date despre catalogul din care provine, termenul de livrare si modalitatile prin care poate fi personalizat.

Am adaugat de asemenea  si o noua sectiune, unde aveti posibilitatea sa rasfoiti Cataloagele cu care lucram, astfel incat daca pe site nu gasiti produsul dorit, cu siguranta il veti gasi intr-unul din cataloage.  Un clic pe imaginea catalogului va va duce la fisierul in format pdf al acestuia sau la linkul spre site-ul cu informatii legate de situatia stocurilor, termenul de livrare, imagini etc.

In sectiunea Personalizare am inclus cateva din serviciile pe care le oferim, alaturi de cateva detalii tehnice, care va vor face sa intelegeti mai bine in ce constau procedeele de imprimare, modul de realizare si cateva din restrictiile pe care le putem intalni.

 La Portofoliu puteti vedea cateva din proiectele noastre, pentru a va face o idee despre calitatea serviciilor oferite.

 Speram ca noul site sa devina un instrument util de lucru, atat pentru agentiile partenere cat si pentru clientii finali.

 

Developed by Creative Luggage